Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 17-07-2017 06:01:22

xiaoxiangyu
Membre
Date d'inscription: 01-04-2017
Messages: 600

afhankelijk van hun schoenen

Terwijl het lopende lijkt als een eenvoudige activiteit, is het eigenlijk een ingewikkelde beweging die veel spanning legt op de gewrichten, botten en ligamenten van het lichaam. Bijgevolg is het kiezen van de Adidas Superstar Damen juiste schoen een belangrijke stap in het verhogen van de prestaties en het verminderen van het letselrisico. U moet lopende schoenen selecteren op basis van uw voettype. Terwijl andere overwegingen belangrijk zijn, zoals trail versus wegschoenen, bepaalt uw voettype de hoeveelheid kussing, stabiliteit en bewegingsbeheersing die u nodig hebt. De beste manier om je voettype te bepalen is het bezoeken van een lokaal specialistische winkel. Professionals daar kunnen uw boogtype, stride en gangmeting meten en uw schoenbehoeften samenvatten voor toekomstige verwijzing.

Lopende schoenontwerp is gebaseerd op het idee van pronatie. Pronatie is de natuurlijke rolling van je enkel van buiten naar binnen tijdens voetstaking. Met andere woorden, de juiste bewegende mechanica betreffen de grond op de buitenkant van je hiel en rollen naar je grote teen voordat je weer afdrukt. Pronatie is een goed ding: het helpt je onderste extremiteiten te absorberen schok en energie op te slaan. Neutrale hardlopers die correct pronken zijn niet afhankelijk van hun schoenen om hun vorm te corrigeren. Neutrale lopers kunnen kiezen uit een grote verscheidenheid aan schoenen, zelfs minimale of blote voetenmodellen. Lopers met problematische voetbogen of onjuiste vorm kunnen echter te veel of te weinig pronken en specifieke kwaliteiten van hun loopschoenen nodig hebben.

Overpronators lopen Ralph Lauren Flag Mens met overmatige enkelrollen. Zelfs als er staande zijn, tonen er zware overpronatoren enkels die naar binnen vallen. Zij hebben ook de neiging om platte voeten of gebogen benen te hebben. Overpronatie kan een overvloed aan verwondingen veroorzaken, vooral in de knie?n, enkels en Achilles-pezen. Als u overproneren, moet u een schoen selecteren met extra stabiliteit en bewegingsregeling. Motion-control schoenen zijn stevig en recht; Ze buigen zich niet aan de punt. Het gebrek aan flexibiliteit langs de middenzool voorkomt dat de voet te ver naar binnen gaat tijdens uw voetstaking.

Onderpronatie, ook wel supination genoemd, is minder vaak dan overpronatie. In tegenstelling tot overpronators hebben onderpronters onbuigzame voeten en hoge bogen. Als zij landen, kunnen hun voeten niet naar binnen rollen. Terwijl dit minder rotatiespanning op de enkels en knie?n plaatst, voorkomt het elke vorm van schokabsorpties. Deze extra kracht kan resulteren in fracturen, ligamenten tranen en spierstammen, aangezien de poten compenseren voor de impact. Nike Air Max 95 Womens Underpronators hebben schoenen nodig met verhoogde kussing en flexibiliteit. Als u onderproneren, kunnen stabiliteits- of bewegingsbeheersschoenen het probleem verhelpen door pronation verder te voorkomen.

Hors ligne

 

Pied de page des forums