Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 09-11-2018 02:41:26

yaya2017
Membre
Date d'inscription: 28-04-2018
Messages: 1048

tste in de geschiedenis die wekelijks optreden - en meerd

Nike zal het Iraanse voetbalteam voor en tijdens de World Cup van dit jaar geen cleats Nike Dunk Sky High Womens geven vanwege economische sancties tegen de Islamitische Republiek. De verhuizing volgt op het besluit van de Trump-regering om zich terug te trekken uit de internationale nucleaire deal die in 2015 werd gesloten, hoewel de sancties die voorkomen de sportkleding-gigant van Nike Air Max 90 Womens het werken met het Iraanse team  heeft bestaan ??via meerdere administraties, zei Nike in een verklaring. "VS Sancties betekenen dat Nike, als een Amerikaans www.annasantander.es bedrijf, op dit moment geen schoenen kan leveren aan spelers in het Iraanse nationale team, "aldus het bedrijf. "Sancties die van  toepassing zijn op Nike zijn al vele jaren van toepassing en zijn wettelijk afdwingbaar." Sommige teams laten spelers hun eigen schoenplaatjes kiezen, inclusief welk merk, voor concurrentie. Sommige spelers hebben bijvoorbeeld sponsoring bij Nike. Die deals, zei het bedrijf,  zullen Nike Air Presto Mujer niet worden be?nvloed. Andere teams worden gesponsord door een bepaald merk - de belangrijkste spelers in de internationale voetbalwereld zijn Nike, Adidas en Puma - en vereisen dat spelers een bepaalde schoen dragen. Adidas, een bedrijf met hoofdzetel in Duitsland, biedt Nike Air Max 97 Womens Iraanse uniformen, maar vertelde dat het CNBC was het team niet sponsoren, alleen  de kit verkopen tegen een scherpe korting.

Iraanse spelers zijn vrij om Nike-schoenplaten te kopen en te dragen tijdens het toernooi. Nog steeds hebben de sancties de woede opgeroepen van internationale Nike Air Max 2017 Femme ontwikkelingsgroepen die kritiek hebben op zowel de houding van de Trump-regering tegenover de Islamitische Republiek als Nike's keuze om zich te houden aan de sancties, resulteren in burgerlijke en strafrechtelijke sancties. Nike Air Vapormax Damen "We zijn teleurgesteld dat Nike de WK-spelers van Iran Nike Air Force 1 Mujer heeft geboycot door te weigeren schoenen te leveren aan het Iraanse nationale team," Jamal Abdi, de vice-president voor beleid van de Nationale Iraanse Amerikaanse Raad, een non-profitorganisatie gericht op Iraans-Amerikaanse betrekkingen, zei in een verklaring. "We doen Nike Air Presto Mujer een beroep op de Amerikaanse regering om onmiddellijk stappen te ondernemen om deze schandelijke situatie aan te pakken en dat Nike actief Nike Air Max 1 Donne naar een oplossing streeft. De FIFA moet ook de nodige stappen ondernemen om dit probleem aan te pakken en ervoor te zorgen dat geen van de Nike Air Max 2017 Donne teams in het Wereldkampioenschap aan twee eisen voldoet. Als Messi de beste speler ter wereld is, is Ronaldo, 33, nauwelijks een stap Nike Roshe Run Mujer achter. Voetbalfans van het moderne tijdperk realiseren zich niet hoe goed ze het hebben als ze kijken naar twee van de grootste in de geschiedenis die wekelijks optreden - en meerdere keren per seizoen tegen elkaar in Spanje.

"Regeringen die de politiek slepen naar internationale sportevenementen, waaronder Iran zelf, wanneer het de wedstrijden met Isra?l boycot, worden geconfronteerd met welverdiende vermaningen. Deze Nike Air Max 90 Mujer Rosas situatie is helaas niet anders. Evenementen zoals het WK en de Olympische Spelen zijn bedoeld om boven geschillen tussen landen uit te stijgen en dienen als een voorbeeld van wat ons verenigt. "Het Iraanse nationale Nike Air Max Classic BW Donne team heeft niet publiekelijk Nike Air Pegasus 89 Femme op de sancties gereageerd. Iran staat Nike Air Max 95 Femme op het punt de confrontatie aan te gaan met Marokko in de eerste ronde van de Wereldbeker op zaterdag in St. Petersburg. Het grootste schouwspel van Koscer, het vierjarig wereldkampioenschap voor mannen, begint op 14 juni in Rusland. Als onderdeel van onze lead-up, inclusief het volledige toernooischema, groepsvoorbeelden en meer, volgt hier een overzicht www.romuslus.fr van de spelers die je moet bekijken - sommige zelfs bekend bij de meest casual fan, sommige potenti?le breakout-sterren.

Hors ligne

 

Pied de page des forums