Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 30-11-2019 06:16:26

rkijo5sv
Nouveau membre
Date d'inscription: 30-11-2019
Messages: 1

Reebok workout plus mu

https://www.schoenentoday.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/480x480/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/r/e/reebok-workout-plus-mu-dv6769-2.jpg
Reebok schoenen zwart oranje Langzaam ontvangen steeds meer samenwerkingen binnen de schoenenruimte, pronkt Awake NY verder met hun speelse en kleurrijke esthetiek door de lens van merken die net buiten de mainstream vallen. Beginnend dit jaar sterk met een paar ASICS Kayano 5 360s, tikt de afdruk nu op de kenmerkende Workout van Reebok, met klassieke over-branding en enkele sterke contrasttonen aan zijn meestal simplistische bovenwerk.

Reebok schoenen dames rood Gladde leersoorten worden voor het grootste deel ingenomen door zachte off-blanken met weinig tot geen volle blanken die hun weg over zien behalve voor langs het tonglipje. Basen van ruwe nubucks voegen contrast toe door middel van nauwelijks iets donkerdere tinten, terwijl het oog het meest wordt aangetrokken door de uitgestrekte "AWAKE" die vlak boven het logovenster van de zijkant is versierd. Zolen, die overeenkomen met het geel van slechts een van de beschikbare veters, voegen opvallende geel met reliëf branding op hun gebruikelijke plekken aan de achterkant.

Reebok schoenen heren groen De iconische Reebok Workout heeft behoorlijk wat aanpassingen gezien van bijvoorbeeld Palace en heeft zelfs detailhandelaar Nepenthes in beslag genomen, hoewel de speelse mensen van Oi Polloi trouw blijven aan de oorspronkelijke gelijkenis met liefdevolle eerbetoon. Minimaal van stijl en toch subtiel kleurrijk, net zoals het ethos dat ze via hun vele kanalen hebben bevorderd, het bovenwerk heeft een geelgeel leer alsof het een geliefd paar van ouderdom is.

Reebok workout plus muGumbodems voegen opmerkelijk contrast toe aan de lichtere kitting terwijl een gewaagde groene slag het borduurwerk langs het profiel en de hieltoon kleurt. Logo-hits zijn kaal langs de buitenkant met de speciale inlegzolen met hun kenmerkende veelkleurige branding in een rustige afsluiting van een echt karakteristieke samenwerking.

https://www.schoenentoday.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums