Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 06-11-2019 07:17:43

rkojllad
Nouveau membre
Date d'inscription: 06-11-2019
Messages: 2

Converse One Star Ox Golf Le Fleur Light Blue

https://cdn.thesolesupplier.co.uk/2018/05/Converse-x-Golf-Le-Fleur-One-Star-Pink-Blue-162127C-04.jpg


D-ringen op de enkels dienen als een Converse Schoenen Sale Carhartt's erfgoed en militaristische functionaliteit, samenvallend met doorschijnende branding op de tong van de groene en zwarte iteraties. De witte versie staat in schril contrast met het eerder genoemde paar kleuren, de enige variant die een witte tussenzool en veters biedt, samen met een beter leesbaar merk op de tong.


Dit Convers Schoenen Blauw heeft ook de kenmerkende gebloemde branding in een tonale bruine kleur. Dit alles zit bovenop een doorlopende witte buitenzool, terwijl de sneaker is afgewerkt met een zwarte branding op de tong, twee kanten opties en een all-over bloemenprint op de zool. Bekijk de colorway in de bovenstaande galerij van dichtbij en verwacht dat de volledige capsule op 15 november bij bepaalde retailers zoals HBX valt.


De Converse Schoenen Heren met drie sneakers vangt de esthetiek van de werkkleding met extra duurzaam Cordura-materiaal op de bovenkant in olijfgroen, zwart en crème kleuren. Extra details zijn te zien op het tonglabel gemaakt van het gecoate tarplike materiaal op de trailerbekledingen van vrachtwagens voor lange afstanden. Op het label staat het 313-netnummer, verwijzend naar Carhartt's Detroit-oorsprong, die dateren uit 1989. Meer details over de D-ring hardware zijn opgenomen op de hiel, wat bijdraagt ​​aan het op werkkleding geïnspireerde erfgoed.


Het bovenwerk van de sneaker is Converse One Star Ox Golf Le Fleur Light Blue van zeer duurzaam en slijtvast Cordura-materiaal. Elk paar onderstreept de utilitaire militaire inspiratie van de schoen, elk paar wordt geleverd met een bijbehorende hangtag, en militair geïnspireerde bandolier hielband, met D-ring hardware details. De tonglogopatch is gemaakt met het gecoate teermateriaal dat wordt gebruikt op de trailerbekleding van vrachtwagens voor lange afstanden.


https://www.schoenenwho.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums